Ηλιακές εγκαταστάσεις

ΗΛΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Με τις ηλιακές εγκαταστάσεις στον τομέα των υδραυλικών εννοούμε συστήματα που μπορούν να απορροφήσουν την ενέργεια του ήλιου για να μας θερμάνει το νερό για δυο κύριους λόγους.

1. Να μας θερμάνει το ζεστό νερό χρήσης.
2. Να μας ζεστάνει νερό για υποβοήθηση στον τομέα της θέρμανσης.

Τρόποι παραγωγή ζεστών νερών χρήσης με ηλιακά συστήματα:

Ο πρώτος τρόπος είναι με τον κλασικό ηλιακό θερμοσίφωνα που όλοι γνωρίζουμε. Πλέον υπάρχουν πολλές εταιρείες που κατασκευάζουν ηλιακούς και έχει ανέβει πολύ το επίπεδο κατασκευής λόγο τεχνογνωσίας.

Ο δεύτερος τρόπος είναι τα συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας που μας προσφέρουν ζεστό νερό με πιο εξελιγμένο τρόπο σε σχέση με τους απλούς ηλιακούς. Τα πλεονεκτήματα είναι ότι το ζεστό νερό αποθηκεύεται σε boiler που βρίσκονται σε προστατευμένα μέρη όπως είναι το λεβητοστάσιο και έτσι δεν επηρεάζεται άμεσα απ τα διαφορά καιρικά φαινόμενα.

Μπορούμε να καλύψουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις για ζεστό νερό. Επίσης επιδέχεται αυτοματισμό για να ζεσταίνεται το νερό από διάφορες πηγές ενέργειας. Μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες μηχανολογικές εφαρμογές.

Τα συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης και για υποβοήθηση σε συστήματα θέρμανσης οικιών, επαγγελματικών χώρων, πισινών κ.α.

Η εταιρεία μας είναι στη διάθεση σας για να σας δώσουμε λύσεις.

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΡΓΩΝ ΜΑΣ

ΗΛΙΑΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΑΛΗ

ΗΛΙΑΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΑΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΔΩ

ΗΛΙΑΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΑΙΑ

ΗΛΙΑΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΑΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΔΩ

ΖΗΤΗΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ